Nummer

EN gång, för länge sedan fanns TVÅ bröder vid namn Egil och Rübel. De levde i en TREvlig liten stad strax utanför Örebro. Staden var så liten att den inte ens hade något namn, endast en gata. Och man kan ju inte kalla en stad med ett gatunamn, det vore ju befängt.
Bröderna hade ju självklart en varsin flickvän. Alla FYRA brukade ge sig ut i skogen samt på de sedvanliga FEMinistmöten, som deras flickvänner så gärna ville attendera.
Det hände faktiskt att Egil och hans tjej Lisen ibland hade SEX. Ja, lite kuttraSJU med tillhörande skott i rÅTTAn hade ju Egil absolut inget emot.
Denna uNIOn uppskattades dock inte alltid av Egils bror som på grund av hans flickväns svåra hemoröjdproblem så gott som
aldrig fick till det. Han blev oftast hänvisad till hushållets förråd av kökspapper och loTIOn.
Ibland blev Rübel förvisad till grannstadens hostEL VAre sig han ville eller inte.

När detta pågått i ett flertal år, bestämde sig Egil för att hjälpa sin bror. Han besökte broderns herrgård, bad honom sätta sig på en sTOL Vänd mot öster och begära reTRETT ONanerandes i all iver.

FJORTON dagar senare möttes bröderna igen. FEM TON av Rübels bekymmer har nu försvunnit från hans axlar. Frågan om SEX TONades ner i Rübels hem och fy SJUTTON vad det var skönt!

Brödernas framtida fruAR TONsatte då en gammal, vacker dikt av den gamla poeten Jussuf Al Grimsterhang vid namn "GaleN IT TONfisk", som handlar om en internettorsk som inte vågar ta steget bort från webcamens lugna vrå.

Det läT JU GOtiskt vackert, tyckte de flesta, köpte skivan och lyssnade på den i minst TJUGOEN dagar, eller tills moment TJUGOTVÅ uppnåddes och det var dags att avsluta denna saga...

This is Tellus calling.... Good night for now....