Alla som inte dansar är våldtäcktsmän

Att en usel låt kan förstöra ens humör på det sättet.
Ni har väl inte missat förortsidioterna Maskinen's imbecilla låt "Alla som inte dansar är våldtäcktsmän"?

Att några äcklo-yallas med en sammansatt IQ på 37 lyckas att sätta gång en trummaskin och sedan slänga dit några hemmagjorda samplingar är i sig ganska förvånande. Att de sedan lyckas bryta fram de idiotiska textraderna är mer troligt, det är förmodligen allt deras mammor hunit lära dem mellan herrbesöken.

Som ärlig svensk som aldrig skulle röra en kvinna på otillbörligt sätt blir jag riktigt upprörd över hur denna orgie i nonchalans över huvudtaget fått släppas. Att skivbolaget tillät detta och att människor lyssnar på skiten är ett tydligt tecken på vart världen är på väg.

Nu har de blivit polisanmälda för kränkning, med all rätt. Och finns det någon rättvisa så kommer de att åka på grova böter, även det med all rätt. Att som man, som kanske inte känner för att fjanta runt på dansgolvet eller helt enkelt inte kan (pga t.ex. rörelsehinder) bli kallad för våldtäcktsman är otroligt obehagligt.

Låt rättvisan segra... ge dem böter eller fängelse...

This is Tellus calling.... Good night for now....

1/4

Varje bloggskrivare måste ju känna sig som Hugh Hefner. Jag menar att efter ett tag (eller som i Hef's fall med åldern) känner man att man så gärna vill prestera, man har viljan och verktygen, men de räcker inte enda fram.

Man vill så gärna skriva, men det paradoxala i kråksången är att ju mer man har att göra, desto mindre tid har man att skriva om det man gör.

Jag ska återigen FÖRSÖKA att inmundiga inspirationens Viagra och återuppta skrivandet. Jag lovar inget, förutom avslagen humor och långsökta liknelser, så klart.

Slutligen måste jag ju bara tacka alla mina vänner för den fina uppvaktningen och alla gratulationerna i samband med min påstådda tillökning. Hoppas nu att alla eventuella rykten och spekulationer omvandlas till ett gapskratt eller åtminstonde ett litet leende när jag nu ber alla mina kära läsare att begrunda inläggets datum...

Återkommer snarast...

This is Tellus calling.... Good night for now....

Stor liten nyhet!

Jag skriver det här mest för att informera mina vänner och dela med mig av min skräckfyllda glädje...
För någon vecka sedan fick jag veta att Anette, en tjej jag dejtade ett litet tag för några månader sen väntar bebis. Jag trodde inte mina öron när hon ringde och berättade om det, men det visar sig vara jag som är pappan. Nåja, tyvärr funkade det inte mellan oss men hon tänker i alla fall behålla barnet.
Jag ska självklart ta mitt ansvar och försöka vara så bra pappa jag bara kan bli och vi har kommit överens om att vi ska vara vänner och ta hand om bebisen gemensamt.
Helt jävla otroligt vilken vändning livet kan få bara genom ett telefonsamtal.
Jag är självklart nervös, men samtidigt glad och tror att allt kommer att gå fint.

Önska mig lycka till... det behöver jag...

This is Tellus calling....

Good night for now....