SANNING 10: MINA DRÖMMAR

Livet blir det man gör det till. Min erfarenhet är att man aldrig får någonting gratis. Man får kämpa och slåss för allt, medan omgivningen gör allt i sin makt för att sätta käppar i hjulen. Ibland lyckas man, ibland inte. Och om man vill något tillräckligt mycket och lägger ned hela sin själ i det så kommer man garanterat att lyckas förr eller senare.

Däremot tror jag att man rätt ofta bara får EN chans. Har man hittat drömjobbet ska man inte sumpa det då man förmodligen inte hittar något lika bra igen. Har man hittat kärleken med stort K ska man inte sumpa det, den kommer aldrig tillbaka. Har man fått en bra chans att t.ex. sluta med droger så ska man ta vara på den, den kommer inte igen.

Min motivation är mycket låg just nu, jag lever från dag till dag och ser just nu ingen ljusning när det gäller framtiden. Jag har fått mina chanser när det gäller det jag tycker är viktigt och slängt dem i soporna, tillsammans med gårdagens matavfall.

Visst skulle jag vilja uppnå några saker. Visst vill även en mupp som jag återfinna kärleken, visst skulle jag vilja få skriva musik till en film, visst skulle jag vilja släppa min skiva, visst skulle jag vilja ha mycket pengar, visst skulle jag vilja kunna resa världen runt, visst vill jag ha möjligheten att få knulla varje dag, visst vill jag kunna hjälpa människor i behov, visst vill jag kunna använda min kropp som de flesta andra...

Men när jag tänker efter inser jag att det inte spelar någon roll om ovanstående "drömmar" uppfylls. Endast några få av dessa skulle få mig att må lite bättre...

Drömmar är för drömmare... jag är tyvärr ingen sådan längre.....

This is Tellus calling.... Good night for now....

SANNING 9: I MIN HANDVÄSKA

Eftersom jag i detta liv hamnat i en mansgestalt vore det ju anska lustigt att bära en handväska, däremot har jag alltid med mig en aluminiumlåda där jag förvarar alla mina dyrbarheter.

I dagsläget innehåller lådan följande:

Ett stycke alldeles för dyr, äkta Armani-plånbok, som i sin tur innehåller några plastkort, mitt körkort med en bild på mig som skulle få vilken tullkontrollant som helst att knyta mig till Al'Quaida och låsa in mig för evigt, alldeles för lite pengar och alldeles för många kvitton.

Ett stycke billig myntbörs, som i sin tur innehåller mynt och några stämpelkort, från Sanrizz, The boden mm. samt en gul shoppingsvagnsplopp (ja, det heter så! MIN blogg!).

En burk Ozon (mintpastiller).

Ett doftprov från någon bra parfymproducent (tror det är Armani Gio just nu). De små glasrören är super att ha med sig om man lämnar hemmet och kommer på att man glömt "lukta gott". Bara att hala fram doftprovet och åtgärda det enorma misstaget.

This is Tellus calling.... Good night for now....

SANNING 8: MINA SYSKON

Som jag avslöjade i ett tidigare inlägg har min pappa varit en riktig häradsbetäckare, vilket resulterat i en hel del halvsyskon där ute. De enda syskonen jag dock känner till är ett stycke (halv)syster på mors sida och två stycken (halv)systrar på fars sida.

Alla 3 är garanterat hela och intakta men jag delar hälften av den genetiska arvsmassan med dem.

En av dem bor i samma stad som jag, men vi har knappt någon kontakt alls. Jag har verkligen försökt att få lite kontakt, bjudit på fester och andra tillställningar, utan resultat. Nåja, alla väljer vi våra vägar här i livet. Men jag kan tycka att det är synd. Ok, det är 16 års åldersskillnad mellan oss, men den tillfälliga pojkvännens släkt är tydligen alltid viktigare än den egna.

De andra 2 systrarna bor i Schweiz. Jag har endast sporadisk kontakt med en av dem via Facebook.

Det känns rätt sjukt att skriva om allt detta, det är så JAG upplever saker för att det är MIN fucking blogg och jag beskriver allt samvetslöst vinklat enligt mig. Har någon invändningar så skapa er egen fucking blogg. Haha....
Nejdå, endast rena fakta presenteras, dessutom gillar jag inte att skriva om andra, bättre att skriva om företeelser.

This is Tellus calling.... Good night for now....