Älgfarm startad!

Jag har i nuläget hela 50 st älgar inneboende på, eller snarare invaderande min balkong. En nystartad älgfarm för imaginära kreatur är ett smärtsamt faktum.
Man brukar säga att man lär sig något nytt varje dag, men idag vette fan om jag har lärt mig något viktigt.
Jo, att världsrekordet i höjdhopp för damer ligger på 2,09...
Jävligt nödvändigt...
This is Tellus calling.... Good night for now....

CP Ola

Möt min tvillingbror Ola, även kallad CP Ola.
Ola är en mycket fin person. Han drägglar bara en del, men till skillnad från "friska" krogbesökare försöker undvika att dräggla ner mer än eventuellt sitt fastmonterade cp-bord. Ola rockar fett. Han lyssnar gärna på både det ena och det andra, men gillar mest det andra.
Ola äter allt utom gröt. Gröt blir så kladdig när den kommer ut igen genom näsan. Potatis är bättre.
Den fastnar bara halvvägs och kväver Ola i några minuter, men det gör inget för Ola har ju redan en hjärnskada orsakad av syrebrist.
Ola bor normalt i Strömsholm, men kommer och hälsar på lite då och då. Han har ju svårt att prata, men med en hårdrocksgest och ett långfinger kommer man långt med när det gäller mänsklig kommunikation.
Ola har även en pratmaskin som pratar när han trycker på några fula symboler, men kan inte använda den då den på sistonde fått en släng av Tourettes syndrom och lett till många pinsamma situationer...

Äääh.... skjut mig någon....
This is Tellus calling.... Good night for now....

Depressionsvirus

Kan man få det? Bara så där? Är det luftburet? Smittar det? Är det dödligt? Finns det bot? Vaccin? Symptom? Sömnbrist? Uppgivenhet?

Tar 100 ml Baja Päron och somnar in i ovisshetens land...

This is Tellus calling.... Good night for now....