Stark politisk inkorrekthet...

Jag blir så trött på handikappade jävla människor!
Handikappade, rörelsehindrade, muppar, mongon, blindstyren, CP'n med mera.
Genom årtionden har man försökt, eller åtminstonde sagt att man försöker, att integrera de funktionshindrade i samhället. Man har från samhällets sida sett till att de funktionshindrade ska ha samma möjligheter som alla andra, man har anpassat städer och lokaler för att öka deltagandet, man har infört integrerade skolor, man behöver numera inte sitta i någon gammal industrilokal och lacka äggkartonger som funktionshindrad. Vem som helst kan söka vilket arbete som helst och med de rätta kvalifikationerna även få det.
Nu har man lyckats bra och med hjälp av diverse diskrimineringslagar och dylikt kan man konstatera att världen är öppen för alla.
Jag har personligen aldrig förstått varför man ska bilda föreningar för allt. Jag kan förstå idrottsföreningar, där medlemmarna slösar bort sin dyrbara tid på jorden med att sparka på en läderboll eller slå en grön, hårig boll med ett uppspänt nät. Men varför ska man bilda förening för att man saknar ett öra, är flintskallig eller har klumpfot? Är det meningen att man ska beklaga sig över sin åkomma och jämföra den med andra?
I de flesta handikappföreningars stadgar står det att man ska arbeta för integration i samhället, vilket följs relativt uselt. Man jobbar mot diskriminering men utestänger icke-handikappade, man accepterar inte välgörenhet, men tar gärna emot arvspengar.

Men nu är droppen här som får i alla fall min bägare att rinna över. I dessa tider av jämlikhet och integration skapar man helt plötsligt en dejtingsajt endast för handikappade!

Så när ni har tröttnat på cirkusartister som Skäggiga Damen eller Dvärgen Hugo så kika in på http://www.klubbfh.se och ta del av dagens muppshow. Samlad på samma ställe för din bekvämlighet.

Ja, jag säger bara det... snart har vi väl dejtingsajter för Judar, Glasögonormar och Rödhåriga...


This is Tellus calling.... Good night for now....

Dizzy Lizzy

Ni som med spänning undrar vad som händer med min lilla snyltgäst kan vara lugna nu. Ingen ägare har hört av sig, men jag har hittat ett bra hem åt lilla gosbollen. Hon ska med all sannolighet flytta i slutet på veckan. Hon får det bra där, annars hade jag inte givit iväg henne.


Det är märkligt hur möten mellan människor kan utvecklas. Ibland känner man en person under en längre tid, man hejar, växlar några ord ibland, pratar en stund om livets oväsentligheter, ler och försvinner in i folkmassan. Tills den dagen, det magiska ögonblick då man tar i hand, blickarna möts och hela ens existens omfamnas av en bubbla bestående av het passion och längtan. Man upptäcker det omöjliga helt verkligt och det dolda helt självklart för att upptäcka att bubblan faktiskt är större än en själv, den räcker gott och väl för två väsen som är beredda att dela den med varandra. Och det underbara är precis bakom hörnet.

Nåja, vi får se vad som händer... det här är bara början på slutet...


This is Tellus calling.... Good night for now....

Kattolik?

Vad är det som är litet, gråvitt, hårigt och gillar att gosa med undertecknad samt låter som en liten elmotor? Vikten uppskattas till ca 1 kg, åldern till 10-12 veckor.
Gissa på gott folk! Inte? Okej.
Det är en supersöt kattunge. Uppittad i tisdags i trafiken på Kopparbergsvägen, halvt ihjälfrusen och överlämnad. Inte fan kan man bara skita i den, så den får bo hos mig tills jag hittar ägaren eller ett bra hem. Om jag hittar ägaren så dröjer det dock några veckor eftersom denne får tillfriskna på sjukhuset först, efter alla skador den fått av mig för att ha slarvat med en sån liten varelse.
Nåja, annonser är utlagda och lappar uppklistrade i närområdet. Men om ingen hör av sig snart så får jag väl försöka hitta ett bra hem åt den.


Intresserade kommen här...


HTML för katter:


<LIVET BACKGROUND="huskatt" COLOR="#888888">
<ÄTA HREF="mat.torrfoder" SIZE="-2" COLOR="brown" TARGET="matskål">Mums tugg tugg</ÄTA>
<HOPPA>
<HOPPA>
<HOPPA>
<SKITA COLOR="brown" SIZE="+2" TARGET="kattlåda" ALIGN="center">Klar!</SKITA>
<JAMA LENGTH="80%"><HOPPA><HOPPA>
<SOVA TARGET="husses säng" ALIGN="center">Försök inte flytta på mig!</SOVA>
<SNARKA>
<LEKA TARGET="husses hand" COLOR="red" ATTRIB="blod">Mjau!</LEKA>
<LEKA TARGET="toaborste" COLOR="brown">Mjau 2!</LEKA>
<KLÄTTRA><HOPPA>
<SOVA TARGET="husses synth" ATTRIB="dräggel">Ploing!</SOVA>
</LIVET>

This is Tellus calling.... Good night for now....