Besegrad och förnedrad

Hård som man tror att man är har jag under de senaste åren ofredat både mig själv och mina vänner med tanken att prova världens starkaste korv, Harakiri-korven som finns i Gamla Stan i Stockholm.
Korvätningen innebär en utmaning. Man ska kunna äta den på under 5 minuter utan att spilla korv eller chilisås för att ingå i den magra skara av dem som lyckats, samt bli honorerad medelst en t-shirt.

 

Jag hade tänkt att åka till vår vackra huvudstad denna helg och anta utmaningen. Men metodisk som jag är ville jag iscensätta en liknande utmaning på hemmaplan för att se om man över huvudtaget har en chans.
Korvbröd inköptes, chorizo fanns redan i kylen. Sås framställdes av tacosås modifierad med en rejäl dos av extremt starkt chiliextrakt vid namn "Da Bomb!". Extraktet beräknas ha en styrka på c:a 350 000 Scoville, så blandningen jag hade landade på runt 250 000 SHU.
Harakiri-korven beräknas ligga på c:a 1,4 miljoner SHU, så min blandning skulle bara ge en liten föraning om hettan som skulle bli c:a 6 gånger starkare (värre?)

 

Till verket! Korv grillades, fylldes med sås, grillades lite till och lades fint i korvbröd. Nu ska här tränas inför "The real thing"!!!

 

En munfull av såsen och en tugga av korven togs. Och DÄR tog det glamorösa slut. Det var som att springa in i en betongvägg utan hjälm. Smärtan var olidlig, halsen drog ihop sig i ett rop på hjälp och det blev svårt att andas.
Jag är rätt hård och sjukt envis, dessutom har jag en hög smärttröskel, men detta var något annat, något fascinerande. Våra kroppar är fantastiska, och denna kropp sade verkligen till på skarpen att "Inte en tugga till!". Mind over matter brukar det heta men denna gången bad mitt "matter", vänligt men bestämt mitt "mind" att dra åt helvete.

 

EN FUCKING TUGGA av en korv som inte ens var i närheten av Jesper's korv på Helldog tog det för att jag ska bli totalbesegrad och med svidande läppar samt en brännande klump i magen känna inget annat än djup respekt för dessa 67 tappra krigare som besegrat korven hittills i år!

 

Läs mer om Harakiri-korven här!

 

This is Tellus calling.... Good night for now....

Hota mig, I fucking dare you!

Demokraturen fortsätter visa sitt fula tryne. Idag fick jag veta att ett viktigt inlägg i våra sociala medier togs bort av personen själv. Denna herre (vars namn jag inte tänker nämna av djup respekt) och hans familj har bidragit med oerhört mycket för vårt samhälle, både lokalt i Västerås och på global nivå. Personen har genom åren ordnat åtskilliga välgörenhetsinsamlingar till katastrofer och olika forskningsfonder, hjälpt till med mat och kläder till hemlösa, flyktingar och fattiga. Han är en hederlig, engagerad person som gjort mer för andra medmänniskor än de flesta.

 

I ett inlägg i förra veckan skrev han ett inlägg där han bl.a. tycker att de invandrare som kommer hit för att våldta kvinnor, bränna bilar, förstöra, kasta sten mot polis och ambulans samt sexuellt antasta tjejer kan dra åt helvete!
Skötsamma invandrare som försöker bidra till vårt samhälle och låter bli att begå brott var enligt denna person hjärtligt älkomna till vårt vackra land.

 

Nu har han och hans familj blivit förföljda och hotade, även mordhotade. Diverse hot har även riktats mot familjens företag. Han har blivit kallad rasist och mycket andra saker. All till den grad att han nu valt att ta bort sitt Facebook-inlägg p.g.a. oro för hans familjs välbefinnande.

 

Jag känner att i och med detta har PK-packet vunnit en delseger. Precis som under Stalin i Ryssland försökte man tysta människor som var obekväma. Obekväma för att de hade rätt.
Vi ska inte göra samma misstag igen.

 

Så nu vill även jag utrycka 100%-igt medhåll för hans ord och lägga till mina 5 ören.
Denna ohyra av våldtäktsmän, mordbrännare, rånare, pedofiler, mördare, tjuvar, djurplågare, misshandlare och andra kriminella element som hittat sin väg till vårt generösa men alldeles för naiva land ska och kommer förhoppningsvis inom snar framtid att utvisas och straffas!
Jag och många andra med mig kommer att arbeta för att "avlusa" Sverige så att vi andra medborgare, vi, oavsett etnicitet, kön, ålder eller sexuell läggning, som vill och arbetar för att vara en bidragande del av samhället, ska kunna känna oss trygga!
Samtidigt vill jag även styrka de ord där jag och de flesta människor jag känner välkomnar dem som har ett faktiskt behov att fly till Sverige och gör så gott de kan för att assimileras till vårt samhälle!

 

Ni PK-tomtar som läser detta. Ni får kalla mig vad ni vill. Ni får hota mig så mycket ni vill. Ni får möta mig face to face i debatt, och ni kommer att förlora den på alla punkter. Ni får ge er på mig fysiskt, men räkna att jag slår tillbaka.
Någonting ni aldrig kan få ur mig, hur ni än försöker är min totala fokus på att få Sverige att återigen bli det trygga, vackra land där alla vi, sida vid sida går mot en ljus framtid!

 

This is Tellus calling.... Good night for now....

Svenskar är idioter

Jag säger det rakt ut. Svenskar är dumma i huvudet. Det är i allmänhet, eller har varit, ett vilselett folk som liksom små menlösa lemlar accepterar det mesta som händer runtomkring dem utan att protestera det minsta eller göra sig obekäma på något sätt. Eller kanske inte helt korkade, trots att det är vetenskapligt bevisat att den totala intelligenskvoten i snitt är 7% lägre i Sverige jämfört med exempelvis Östeuropa.

Men bland de lägre begåvade finns de som utmärker sig lite extra mycket, de som är produkten av dåliga gener och faktumet att kusiner inte ska ha sex med varandra. Jag skulle gärna vilja nämna några kända personer som tillhör denna kategori. De som hamnar på denna lista kan känna sig smickrade då de tillhör de lägst begåvade och inskränkta människor som vårt land kan erbjuda.

 

Dan Eliasson
Vår käre Rikspolischef med fler fiender inom poliskåren än hårstrån på huvudet. I USA kallar man polisen för "pigs", vilket är oerhört träffande gällande Eliasson. Han ser ut som ett gödsvin, han beter sig som ett svin, han kör över allt folkvett som ett svin, ja, han är helt enkelt ett svin.
Dan Eliasson påstår att Sverige är ett tryggt land, inga oroligheter i förorten är värda att nämna och brottsligheten har sjunkit de senaste decennierna.
Samtidigt utlyser han med sin feta diktatorhand kod R291, en "hemlig" poliskod där brottet härleds direkt till människor med invandrarbakgrund, asylboenden och nyanlända. Eliasson instiftar även så kallade "no go"-zoner, alltså områden dit polisen inte ska åka om inte det är direkt livshotande och då måste 2 eller fler patrullbilar åka dit samtidigt. Det finns i nuläget 53 sådana zoner i Sverige.

Dan Eliasson har svar på allt och de mest fantasifulla lösningar på problem. Att unga tjejer våldtas och trakasseras sexuellt av människor som till 99% består av ohyra från Mellanöstern och främst Afghanistan (förtydligande till lågt begåvade journalister (se hit Lena Mellin): alla från mellanöstern är inte ohyra, endast de få individer som våldtar och antastar) ska nu elimineras genom att man delar ut armband med texten #tafsainte.
En fantastisk lösning, eller hur? Om detta hjälper så kommer jag ha armarna täckta med armband med budskapen #rånamiginte #slåmiginte och #prataintemedmigdinimbecillamiljöpartist.
Sedan när dåren intervjuas och ska kommentera sexövergreppen kan han inte uttrycka mer hur synd det är om de unga männen, vilka hemska saker de fått utstå som får dem att nu våldta våra svenska tjejer.

Som sagt så har åbäket många fiender inom poliskåren, poliser som känner sig överkörda, poliser som inte får använda sig av sina befogenheter som de är utbildadade till, poliser som helt enkelt inte vill dela ut fåniga armband när de dagligen ser sexuella trakasserier. Man får väl hoppas att någon av dessa poliser tröttnar till slut, använder sitt tjänstevapen som det ska användas och skjuter skallen av grisen.

 

Zara Larsson
En liten självutnämnd analfeminist med mycket låg begåvning och ännu lägre talangnivå. Hon är lite av feministernas Sean Banan. Jag menar, Bananen kan ju inte sjunga en ton men han riktar sig till barn och gör en plojgrej av framträdandet, och han gör det strålande! Det är hans grej (banan?)!
Zara Larsson har ingen grej. Hon är en "nobody" vars grej är att skrika rasist så fort hon ser en vit man och njuter av att slicka fitta så mycket att hon "hatar hatar hatar" alla män. Zara Larsson är den sortens korkade våp som tror att mänskligheten klarar sig helt utan män och att ett lesbiskt par bara kan börja kläcka ur sig "regnbågsbarn" helt utan en mans inblandning.
Att tjejer blir våldtagna på hennes spelningar skyller hon på alla män, för alla män är onda och inte bara de som faktiskt våldtar och sextrakasserar. För henne är det viktigare att skydda ett gäng våldtäkts-afghaner än att skydda de utsatta tjejerna.
Visst, det är PR, om Zara Larsson fortsätter regelbundet med korkade uttalanden och tweets, gör en sidecut och färgar håret knallrosa så kan hon säkert överleva som artist några år till, för den musikaliska talangen skulle jag inte förlita mig på i hennes fall.

 

Gudrun Schyman
Där har vi beviset på att man inte ska dricka för mycket. Hjäncellerna TAR stryk av alkohol, vi har insett det nu Gudrun.
Fru Schyman startar ett icke-parti vars "partiprogram" förespråkar särbehandling på grund av kön, sexualundervisning på dagis och böcker om "hur man blir lesbisk" som ska delas ut i våra högstadieskolor.

 

Malena Ernman
Våran extremröda godhjärtade operasångfågel är ett fantastiskt bra exempel på hur man spelar sina kort rätt och kan leva gott på att vara "godhjärtad". Ernman skriker rasist någon gång i månaden om någon godtycklig oliktänkare och vips är månadslönen fixad. Aftonbladet och Expressen betalar bra för intervjuer och gottar sig i varje stavelse i Malenas rasistanklagelser.
Malena Ernman är en skolad operasångerska, en otroligt fisförnäm person. Jag har faktiskt haft nöjet att träffa henne innan hon blev känd och politiskt korrekt. Denna person har genom sin karriär lyft med något slags raket från sin jordnära position högt upp i skyn, där hon inte längre kan se jorden och de problem som faktiskt finns här. Hon får påhälsning ibland från någon förvirrad skribent (jag skriver inte journalist då det inte arbetar några såna på Aftonbladet) och uttalar sig om någonting hon inte har någon aning om, så att det återigen klingar in i kassaklockan och hon kan inhandla någon ny galaklänning.
Nej Malena, håll dig till sången, till skillnad från Zara Larsson är du faktiskt ett korkat våp MED talang, så lägg av med politiken och låta oss "arga vita män" sköta det lilla gumman, så blir det nog bra...

 

Lena Mellin
Lena Mellin är ledarskribent (återigen inte journalist) på Aftonbladet. Hon får lön från Aftonbladet och skriver därför precis det Aftonbladet vill att Lena Mellin ska skriva. Lena Mellin har ingen verklighetsförankring, hon har skygglappar inbyggda i sina glasögon. Med skygglappar ser man bara framåt och där ligger ju nästa lönekuvert. Lena Mellin bor inte i ett problemområde, hon bor i ett fint område i utkanten av Stockholm.
Där är det fint. Hon sköter om sin trädgård på fritiden, luktar på blommorna och är lyckligt omedveten om skjutningar, bilbränder, nedbrända flyktingförläggningar, sexuella trakasserier och våldtäkter.
Lena Mellin lever i en skyddad verkstad, och där passar hon bra, på Aftonbladet, sossarnas lilla Samhall.

 

Mona Sahlin
Mona, Mona, Mona. Kvinnan som nog gort bort sig mest i svensk politik. Från snodda Toblerone, genom en massa löften, prat om att bli Statsminister till extremt korkade uttalanden gällande flyktingpolitiken. Fru Sahlin har ju ensam drivit förslag för att ge islamister rehabilitering, förtur i bostadskön och på arbetsplatser.
Det är en himla tur att Sahlin's libido tog över, hon blev sugar-mama till en av sina livvakter för skattebetalarnas pengar och fick avgå, annars hade vi i nuvarande politiska läge säkert haft Sahlinska förslag som "Fri svensk fitta till Somalier" där svenska tjejer tvingas att "öppna sina trosor" för nyanlända samt "Stöldstudiecirklar för romer".

 

Dessa 6 är just nu min huvudsakliga Swedish Idiot Squad. Några andra personer som inte riktigt placerar sig på denna Top 6 lista men bör nämnas på grund sin extremt låga intellektuella begåvning är Henrik Schyffert, Gabriel Wikström, Rossana Dinamarca, Magnus Betnér och såklart Stefan Löfven. Dessa kämpar på för att komma in i teamet, men låt oss betrakta dem som "prospects" sålänge.

 

#daneliasson #zaralarsson #malenaernman #lenamellin #monasahlin #gudrunschyman

 

This is Tellus calling.... Good night for now....