Stark politisk inkorrekthet...

Jag blir så trött på handikappade jävla människor!
Handikappade, rörelsehindrade, muppar, mongon, blindstyren, CP'n med mera.
Genom årtionden har man försökt, eller åtminstonde sagt att man försöker, att integrera de funktionshindrade i samhället. Man har från samhällets sida sett till att de funktionshindrade ska ha samma möjligheter som alla andra, man har anpassat städer och lokaler för att öka deltagandet, man har infört integrerade skolor, man behöver numera inte sitta i någon gammal industrilokal och lacka äggkartonger som funktionshindrad. Vem som helst kan söka vilket arbete som helst och med de rätta kvalifikationerna även få det.
Nu har man lyckats bra och med hjälp av diverse diskrimineringslagar och dylikt kan man konstatera att världen är öppen för alla.
Jag har personligen aldrig förstått varför man ska bilda föreningar för allt. Jag kan förstå idrottsföreningar, där medlemmarna slösar bort sin dyrbara tid på jorden med att sparka på en läderboll eller slå en grön, hårig boll med ett uppspänt nät. Men varför ska man bilda förening för att man saknar ett öra, är flintskallig eller har klumpfot? Är det meningen att man ska beklaga sig över sin åkomma och jämföra den med andra?
I de flesta handikappföreningars stadgar står det att man ska arbeta för integration i samhället, vilket följs relativt uselt. Man jobbar mot diskriminering men utestänger icke-handikappade, man accepterar inte välgörenhet, men tar gärna emot arvspengar.

Men nu är droppen här som får i alla fall min bägare att rinna över. I dessa tider av jämlikhet och integration skapar man helt plötsligt en dejtingsajt endast för handikappade!

Så när ni har tröttnat på cirkusartister som Skäggiga Damen eller Dvärgen Hugo så kika in på http://www.klubbfh.se och ta del av dagens muppshow. Samlad på samma ställe för din bekvämlighet.

Ja, jag säger bara det... snart har vi väl dejtingsajter för Judar, Glasögonormar och Rödhåriga...


This is Tellus calling.... Good night for now....

#1 - - Anonym:

Tycker de är bra att de finns en dejtingsite för handikappade. De finns communities för de mesta nuförtiden så varför inte en för dem också?

Dessutom är de inget som helt fel med att vara handikappad. De du tar upp som "sakna ett öra eller klumpfot" snälla nån de finns dem med grovare handikapp.

Vad är de att gnälla över att de har en egen site?
De finns siter som ska passa de flesta. Om du nu är så avundsjuk som de verkar så kan du ju bli medlem. Ingen har väl hindrat dig?

Dessutom är de jävligt lågt av en i din ålder kalla en handikappad för "mupp,mongo..."

#2 - - Alphadial:

Det är lite roligt att du, som säkerligen knappt träffat någon med ett funktionshinder uttalar dig som du gör. Vi ett flertal tillfällen säger du "dem". Uttrycket innefattar även ett "oss". Du om någon verkar tycka att man ska dela upp människor i oss-dem. Det är väl sådant man uppnår med sajter som den nämda.
Personligen tycker jag att vi alla är människor och ska inte behöva specialgrupperingar.
Och är man så jävla patetisk att man inte kan få kontakt med folk på de allmänna dejtingsajterna eller varför inte det riktiga livet, så ska man nog fan inte dejta över huvudtaget. Eller vill du att man ska ordna specialdejter åt "dem"? Man kanske borde betala för det också? Ska staten göra det kanske?
Angående mitt medlemskap i "Klubb Patetisk", så skulle jag nog inte ens tänka tanken, möjligen för att få skratta lite.

Ha ett bra liv

/Alphadial, som trots sin Permobil dejtar för fullt på "vanliga" dejtingsajter, men mest i verkliga livet...