Stark politisk inkorrekthet...

Jag blir så trött på handikappade jävla människor!
Handikappade, rörelsehindrade, muppar, mongon, blindstyren, CP'n med mera.
Genom årtionden har man försökt, eller åtminstonde sagt att man försöker, att integrera de funktionshindrade i samhället. Man har från samhällets sida sett till att de funktionshindrade ska ha samma möjligheter som alla andra, man har anpassat städer och lokaler för att öka deltagandet, man har infört integrerade skolor, man behöver numera inte sitta i någon gammal industrilokal och lacka äggkartonger som funktionshindrad. Vem som helst kan söka vilket arbete som helst och med de rätta kvalifikationerna även få det.
Nu har man lyckats bra och med hjälp av diverse diskrimineringslagar och dylikt kan man konstatera att världen är öppen för alla.
Jag har personligen aldrig förstått varför man ska bilda föreningar för allt. Jag kan förstå idrottsföreningar, där medlemmarna slösar bort sin dyrbara tid på jorden med att sparka på en läderboll eller slå en grön, hårig boll med ett uppspänt nät. Men varför ska man bilda förening för att man saknar ett öra, är flintskallig eller har klumpfot? Är det meningen att man ska beklaga sig över sin åkomma och jämföra den med andra?
I de flesta handikappföreningars stadgar står det att man ska arbeta för integration i samhället, vilket följs relativt uselt. Man jobbar mot diskriminering men utestänger icke-handikappade, man accepterar inte välgörenhet, men tar gärna emot arvspengar.

Men nu är droppen här som får i alla fall min bägare att rinna över. I dessa tider av jämlikhet och integration skapar man helt plötsligt en dejtingsajt endast för handikappade!

Så när ni har tröttnat på cirkusartister som Skäggiga Damen eller Dvärgen Hugo så kika in på http://www.klubbfh.se och ta del av dagens muppshow. Samlad på samma ställe för din bekvämlighet.

Ja, jag säger bara det... snart har vi väl dejtingsajter för Judar, Glasögonormar och Rödhåriga...


This is Tellus calling.... Good night for now....