SANNING 10: MINA DRÖMMAR

Livet blir det man gör det till. Min erfarenhet är att man aldrig får någonting gratis. Man får kämpa och slåss för allt, medan omgivningen gör allt i sin makt för att sätta käppar i hjulen. Ibland lyckas man, ibland inte. Och om man vill något tillräckligt mycket och lägger ned hela sin själ i det så kommer man garanterat att lyckas förr eller senare.

Däremot tror jag att man rätt ofta bara får EN chans. Har man hittat drömjobbet ska man inte sumpa det då man förmodligen inte hittar något lika bra igen. Har man hittat kärleken med stort K ska man inte sumpa det, den kommer aldrig tillbaka. Har man fått en bra chans att t.ex. sluta med droger så ska man ta vara på den, den kommer inte igen.

Min motivation är mycket låg just nu, jag lever från dag till dag och ser just nu ingen ljusning när det gäller framtiden. Jag har fått mina chanser när det gäller det jag tycker är viktigt och slängt dem i soporna, tillsammans med gårdagens matavfall.

Visst skulle jag vilja uppnå några saker. Visst vill även en mupp som jag återfinna kärleken, visst skulle jag vilja få skriva musik till en film, visst skulle jag vilja släppa min skiva, visst skulle jag vilja ha mycket pengar, visst skulle jag vilja kunna resa världen runt, visst vill jag ha möjligheten att få knulla varje dag, visst vill jag kunna hjälpa människor i behov, visst vill jag kunna använda min kropp som de flesta andra...

Men när jag tänker efter inser jag att det inte spelar någon roll om ovanstående "drömmar" uppfylls. Endast några få av dessa skulle få mig att må lite bättre...

Drömmar är för drömmare... jag är tyvärr ingen sådan längre.....

This is Tellus calling.... Good night for now....