Boxerkalsonger är GAY!

Härmed kommer en seriös varning till den svenska kalsongimportindustrin, hela min omgivning, mina vänner och bekanta samt hela min hemstads övriga innevånare.

Jag har nu snart slut på kalsonger! Endast sisådär 50 par kvar. Och vissa av dem är något slitna.
I ren förtvivlan försöker jag nu att få tag på nya, men inser att mina kalsongdagar nu är räknade!


Av någon mycket sjuk anledning har den svenska importindustrin fått för sig att boxer är inne och bra. Man tar hem och säljer nästan uteslutande boxerkalsonger i de flesta herrbutiker. Nån enstaka gylflös brief påträffas ibland i någon låda personalen inte hunnit skicka till Ukraina.


Här börjar problematiken. Om man som modemedveten man sneglar på de "riktiga" modeländerna som Italien och Frankrike, hell, även USA inser man snabbt att boxerkalsonger alltid har, är och kommer nog alltid att uppfattas som omanliga och lite gay. Man ser aldrig någon riktig man iklädd boxers, endast småpojkar och pojkar av pojkläggning.
Det är endast hos oss i Skandinavien som den allmänna strävan att "förgaya" den svenska mannen är så stor att det knappt säljs några manliga briefs med rejäl gylf!
Och i ett land där modet styrs av gurus som Blondin-Bella kan man inte förvänta sig något annat.


Här kommer nu varningen och vädjan. Mina kalsonger är snart slut och hittar jag inte nya, manliga briefs med rejäl gylf så tvingas jag att släppa ut familjelyckan på grönbete och helt enkelt köra "commando", vilket jag lovar blir en mycket obehaglig upplevelse för alla berörda!


This is Tellus calling.... Good night for now....

#1 - - Tezz:

det finns vanliga ogay kallsipper på ica maxi ;)

#2 - - Meta:

Men really finns det gayiga kallingar?? Jag tycker boxers e ganska snyggt OM de inte är såna där siden mojjar som ser ut som shorts, det är bara för bedrövliga. Osså så klart string varianten.. DE E gayigt om nåt.. så.. hmm.. kontentan.. jo det finns visst gayiga kallingar.. tur att jag kunde rätta mig själv där.. kepp on being ungay!